×
 

Az Euroleasing lett a Jaguar és a Land Rover hazai finanszírozó partnere

 

Land Rover

Együttműködési megállapodást kötött az Euroleasing Zrt. és az AutoWallis Distribution Kft., amelynek értelmében 2024. augusztus 1. napjával a lízingtársaság lett a Jaguar és Land Rover márkák hazai finanszírozó partnere.

 

Az Euroleasing örömmel jelenti be, hogy partnerségre lépett a Jaguar és Land Rover márkák hazai importőrével, az AutoWallis Distribution Kft.-vel, amelynek keretében különleges finanszírozási ajánlatokat kínál ezen ikonikus autómárkák valamennyi modellje számára. Ez az együttműködés nem csak azért jelentős mérföldkő a piacvezető lízingcég számára, mert a prémium szegmensben is tovább tudja erősíteni a piaci pozícióit, de emellett a hazai autókereskedelem egyik legnagyobb szereplőjével, az AutoWallis Csoporttal való együttműködés elmélyítésére is lehetőséget nyújt.

 

Az importőr támogatásával rendkívül kedvező finanszírozási konstrukciókat tud biztosítani az Euroleasing a Jaguar és Land Rover márkák modelljeire. Az aktuális ajánlatokat a két márka weboldalán ügyfeleink részletesen is megismerhetik. További segítséget nyújtanak az Euroleasing weboldalán elérhető pénzügyi kalkulátorok, amelyek megkönnyítik a finanszírozási költségek és struktúrák átláthatóságát.

 

„Ez a partnerség egyedülálló lehetőséget jelent számunkra, hogy bővítsük kínálatunkat és erősítsük piaci jelenlétünket a prémium autómárkák piacán. Büszkék vagyunk arra, hogy a Jaguar és Land Rover által kínált luxus járművek finanszírozási partnereivé válhattunk, és biztosak vagyunk benne, hogy a két márka ügyfélköre számára értékes megoldásokat fogunk tudni nyújtani,” – nyilatkozta Vály Judit, az Euroleasing vezérigazgatója.

 

Az Euroleasing célja olyan hátteret biztosítani a Jaguar és a Land Rover gépjárművek lízingfinanszírozásához, amely egyszerűbbé és könnyebbé teszi az autóvásárlást, miközben a lehető legkedvezőbb pénzügyi feltételeket biztosítja a vásárlóknak.

2024. augusztus 26.